napi mosoly :)

legalább napi egy mosolyt ;) egy-egy aranyos pillanat, vagy egy mosoly is jobbá teszi talán a napokat. talán elolvasva könnyebb elhinni, hogy van miért :) ha megosztanál egy mosolyt, nyugodtan írd meg a zoldi {kukac} ejszarny.hu címre :)

Utolsó kommentek

  • ejszarny: örülök ha tetszik :) (2009.05.14. 23:57) csúszka
  • nemuccaszoc: Nagyon jó az oldal, örülök, hogy rád találtam. Nézz be kérlek hozzám, köszi mégegyszer, visszatérő... (2009.05.14. 21:18) csúszka
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • ejszarny: örülök ha tetszik :) (2009.05.14. 23:57) csúszka

Linkblog

Archívum

postafutta

2009.05.14. 08:10 - ejszarny

Címkék: élet hangulat mosoly napi pillanatok

postán levélfeladás miatt sorban állva. előttem is vannak még, bejön egy leányzó aki láthatóan siet, próbál is szólni, hogy csak beadna az ablakon egy levelet, de azt hiszem nem veszik észre. szólok neki, hogy ha csak beadni kell, adja csak oda, ha sorra kerülök, majd beadom. láthatóan meglepődik, de aztán mosolyogva adja oda a levelet, aztán még eszébe jut, h nincs rajta  a feladó, egy pillanatra visszaveszi, ráírja, visszaadja, megköszöni és elmegy. 
mikor sorra kerülök és beadom a leveleket, a postás hölgy kedvesen szól, hogy ad a siman bedobós levélről is tértivevényt, hogy tudjam igazolni, hogy időben bedobtam, mondom, nem az enyém, nem tudom :) azért ad róla, én pedig megkérem, hogy írja rá a feladó pontos címét, mert nem tudom :) először nem érti, aztán elmagyarázom,ő is mosolyog, ráírja.
posta után elszaladok a tértivevényre írt címre, nincs ilyen név a kaputelefonon, várok egy lakót, név és kis személyleírás után közli, hogy megkérdezi a feleségét, mert ő aztán nem tudja :) feleségnek bekopog, feleség közli vele, hogy dehogynem tudod, mellettünk laknak! :)
megköszönöm, bekopogok (közben a szomszédok jó magyar szokás szerint a résnyire nyitva hagyott ajtó mögül figyelnek), leányzó ajtót nyit, mondom, a postásnéni szerint jó ha van tértivevény, tessék :) meglepetten és hálásan rámmosolyog, én vissza, szia :)

szép napot  :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://napimosoly.blog.hu/api/trackback/id/tr671120688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása